Home ⁄ 2024 ⁄ Березень ⁄ 22

Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ). Контракт на постачання газової мобільної котельні (за підтримки USAID, Tetra Tech ES, Inc.)

    11 січня 2024 року  між Замовником – компанією Tetra Tech ES, Inc. (“Tt” USA) та Підрядником – корпорацією «Українські атомні прилади та системи» (корпорація «Укратомприлад»), Лідером консорціуму, включаючи ТОВ «НАВІТАС», укладено Угоду №154-UCEM-1810-143 про постачання газової мобільної котельні потужністю 1640 кВт (КУМ.Б-В1.64) згідно з ТУ У 25.3-37833334-002.2013 (установка котельної модульної без модуля будівлі 1 640 кВт). 

 

 

    Ця Угода укладена в рамках  проєкту (програми) міжнародної технічної допомоги Україні від Уряду США та спрямована на впровадження Проєкту енергетичної безпеки (реєстраційна картка проєкту №3944, видана Міністерством економічного розвитку та торгівлі України 5 жовтня 2018 року).

    Матеріали та обладнання за цією Угодою та відповідно до тендерної документації (зокрема: мобільна котельня, котел, насос, генератори, вентилі, труби та аксесуари, димоходи, ізоляція, кабелі тощо) мають бути розроблені, виготовлені та поставлені відповідно до чинних українських законів, стандартів та нормативних актів, а також мають відповідати  вимогам європейських та міжнародних стандартів.

 

 

    Станом на 21 березня цього року блоки нової, замовленої в рамках Угоди газової мобільної котельні, повністю готові до відвантаження. З Кінцевим користувачем – МКП «Херсонтеплоенерго» обговорені питання подальшої роботи щодо доставки мобільної котельні, її монтажу та введення в експлуатацію. На цей час Кінцевим користувачем здійснюються підготовчі роботи  для приєднання усіх необхідних зовнішніх мереж для проведення пуско -налагоджувальних робіт.

    На цьому тижні заплановано навчання представників МКП «Херсонтеплоенерго» та підрядника, який безпосередньо буде виконувати монтажні та пуско-наладжувальні роботи у виробника цього обладнання в Київській області. У зв’язку з безпековою ситуацією доставка готових модулів котельні на запланований майданчик буде відбуватися двома чергами, починаючи з 01.04.2024 року.

Працюємо далі!

Show Buttons
Hide Buttons