Home ⁄ 2024 ⁄ Липень

Корпорація «Укратомприлад» взяла участь у вебінарі “Стратегія ЄС, фонди ЄС та управління проєктами”

 

 

      Корпорація Укратомприлад нещодавно взяла участь у вебінарі “Стратегія ЄС, фонди ЄС та управління проєктами”, що проводився онлайн у Литві. Вебінар організували Ліга Січева, директор департаменту проєктів ЄС та представник Торгово-промислової палати України, та Яніс Айзсалнієс, співробітник відділу економічної та секторальної політики в Україні Генерального директорату Європейської Комісії з питань сусідства та переговорів з ЄС.

      Першу тему на вебінарі представив Яніс Айзсалнієс, який детально розповів про стратегію розширення ЄС та підтримку інтеграції України до єдиного європейського ринку. Він наголосив на важливості дотримання Копенгагенських критеріїв та окреслив основні кроки, які має зробити Україна для вступу в ЄС. Крім того, Айзсалнієс звернув увагу на підтримку, яку ЄС надає Україні, зокрема через реформування бізнес-середовища та інвестиційні рамки, що відкривають доступ малим та середнім підприємствам до фінансування.

      Наступною виступила Ліга Січева, яка розкрила механізми фінансування ЄС та структуру фондів Євросоюзу. Вона детально зупинилася на пріоритетах фінансування на 2021-2027 роки та пояснила, як саме працюють фонди ЄС, які можливості вони відкривають для українських компаній та організацій. Особливу увагу Січева приділила грантам, кредитам та гарантіям, а також програмам, що фінансуються ЄС для українських організацій.

 

 

    Мартін Брейнс, представник Центрального агентства фінансування та контрактування розповів про діяльність CFCA як проміжного органу для Агентства ЄС з питань фондів та співробітництва у сфері розвитку, охарактеризувавши стратегію та історію агентства.

    Ліга Січева завершила вебінар з презентацією про управління проєктами, що фінансуються ЄС. Вона навела приклад Латвійської торгово-промислової палати, пояснила рамки проєктів ЄС для організацій підтримки бізнесу, роль громадських організацій та неурядових організацій, а також поділилася порадами щодо управління міжнародними проєктами та роботи з профінансованими проєктами.

    Участь у цьому вебінарі дала Укратомприлад – можливість ознайомитися з поточними стратегіями та програмами ЄС, що підтримують економічну інтеграцію та розвиток українських компаній. Це сприятиме підвищенню ефективності управління проєктами корпорації та дозволить скористатися наявними європейськими фондами для подальшого розвитку.

    Подібні заходи не лише розширюють знання та навички співробітників компанії, але й сприяють налагодженню нових ділових контактів та партнерства, що в свою чергу сприятиме інтеграції українського бізнесу до єдиного європейського ринку.

 

 

 

    Команда корпорації «Укратомприлад» з радістю ділитиметься своїм досвідом участі у глобальних проектах та інформуватиме свою аудиторію про найважливіші події!

 

Закликаємо вас слідкувати за нашими новинами!

Європейський промисловий альянс з малих модульних реакторів

Корпорація «Укратомприлад» подала заявки на долучення до субгруп технічної робочої групи 2: технології, науково-дослідні та дослідно-конструкторські роботи

 

 

 

    Корпорація «Укратомприлад» зробила ще один крок для співробітництва у розробці малих модульних ректорів, успішно подавши заявки на долучення до субгруп альянсу з ММР групи ТРГ2. Цей альянс об’єднує провідні компанії та науково-дослідні установи для розвитку та впровадження передових технологій у галузі малих модульних реакторів. Група ТРГ2 спеціалізується на технологіях, науково-дослідних та дослідно-конструкторських роботах, до якої входять такі субгрупи, як:

      1. Основні дослідження та розробки.

      2. Дослідження та розробки матеріалів.

      3. Демонстрація безпеки та науково-дослідні та дослідно-конструкторські розробки.

      4. Модуляризація та компоненти.

      5. Цифровізація (включно з кібербезпекою).

      6. Випробувальні засоби та прототипи, інноваційні кластери.

      7. Вимірювання та тестування неелектричних параметрів.

 

    Корпорація «Укратомприлад» подала заявки на долучення до наступних підгруп альянсу ТРГ2:

      3. Демонстрація безпеки та науково-дослідні та дослідно-конструкторські розробки.

      4. Модуляризація та компоненти.

      5. Вимірювання та тестування неелектричних параметрів.

    Команда корпорації «Укратомприлад» з радістю ділитиметься своїм досвідом участі у глобальних проектах та інформуватиме свою аудиторію про найважливіші події!

 

Закликаємо вас слідкувати за нашими новинами!

Show Buttons
Hide Buttons