Home ⁄ Новини ⁄ Корпорація «Укратомприлад» на Тернопільщині

Корпорація «Укратомприлад» на Тернопільщині

18 березня 2019 року в Тернополі Корпорація «Укратомприлад» розпочала монтажні роботи в рамках проекту з переведення на біопаливо місцевої котельні по вулиці Купчинського, 14А. Масштабний енергозберігаючий проект передбачає застосування сучасної технології, що дозволить місцевій громаді суттєво знизити комунальні витрати.
На етапі, що розпочався, найближчим часом Корпорація здійснить монтаж та підключення обладнання (в т.ч. допоміжного), а також електричної частини і системи автоматизації. Крім того, об’єкт буде обладнано сучасною пожежною сигналізацією і системами автоматичного пожежогасіння. При цьому будуть встановлені внутрішні герметичні протипожежні двері і змонтований запасний аварійний вихід з будівлі.
Враховуючи багаторічний досвід та сталі корпоративні традиції, під час виконання вказаних робіт Корпорація «Укратомприлад» забезпечуватиме неухильне дотримання високих стандартів безпеки на виробничому майданчику.
В подальших планах Корпорації – пусконалагодження, навчання персоналу, техніко-екологічні випробування та, нарешті, введення об’єкта в експлуатацію для тернопільчан. Отже, слідкуйте за новинами і, як то кажуть, «не перемикайтесь»!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Show Buttons
Hide Buttons