Home ⁄ Новини ⁄ Завершення двох котелень в рамках Договору на закупівлю товару з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ)

Завершення двох котелень в рамках Договору на закупівлю товару з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ)

    Корпорація «Укратомприлад» успішно завершила монтаж двох котелень потужністю по 200 кВт, які були поставлені в м. Соснівка Червоноградського району Львівської області в рамках Договору на закупівлю товару з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ)/(Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH) ГмбХ.

    На об’єкті встановлено сучасне обладнання, яке повністю відповідає всім технічним вимогам, що висувалися до проекту. Нові котельні готові до проведення пусконалагоджувальних робіт та подальшої експлуатації, що дозволить значно покращити енергетичну інфраструктуру регіону та забезпечити надійне теплопостачання дитячих садочків.

    Предметами закупівлі були – Модульна котельня на піддонах для автономного теплопостачання, 200 кВт (БМК Paskal 200 А) в наступній комплектності:

    1) будівля котельні: модульна, придатна для транспортування;

    2) Котли: Котел Paskal DUO Pellet 99, 2 шт, Теплопродуктивність 99 кВт, ККД 86%, регулювання потужності (модуляція подачі палива та повітря) – 30-100%, площа теплообмінних поверхонь – 9,3 м2, об’єм оперативного бункера – 1 м3,

    3) Протипожежна система;

    4) Гідравлічна система та холодне водопостачання (ХВП);

    5) Система видалення та очищення димових газів;

    6) Електропостачання, в тому числі автономний дизельний генератор;

    7) Автоматика управління котельні;

    8) Вентиляція котельні.

    Реалізація цього проекту є важливим кроком на шляху до модернізації системи опалення в Соснівці та сприяє підвищенню енергоефективності. Співпраця з GIZ забезпечила не лише якісне обладнання, але й підтримку європейських стандартів у сфері енергетики.

    Представники «Укратомприлад» висловили вдячність GIZ за співпрацю та наголосили на важливості подібних проектів для розвитку місцевої інфраструктури.

     1. Котельня для дитячого садка по вул. Галицькій,7а в м. Соснівка

 

 

     2. Котельня для дитячого садка по вул. Львівській,35а

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Show Buttons
Hide Buttons