Home ⁄ 2023 ⁄ May ⁄ 16

Корпорація «Укратомприлад» взяла участь у Восьмій Міжнародній конференції «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO 2023

    Корпорація «Укратомприлад» взяла участь у Восьмій Міжнародній конференції «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO 2023», яка відбулась впродовж  27-28 квітня 2023 року. Тема заходу та докладів були спрямовані на важливий сегмент суспільства та розвитку світлого майбутнього, а саме :«Ядерна енергетика: виклики війни».

    Науковці та практики дискутували та обмінювалися досвідом щодо подальшого розвитку  атомної енергетики в Україні, зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики, поводження з радіоактивними відходами та відпрацьованим ядерним паливом, в тому числі, в умовах довготривалих воєнних дій на території України.

 

    Від корпорації Укратомприлад, з професійним та детальним докладом було здійснено презентацію проєкту «Концепція звільнення радіоактивних матеріалів від регулюючого контролю на діючих АЕС України» (Сергій Томусяк).

сертифікат Томусяк

    За результатами INUDECO 2023 планується випустити збірник з докладами та тезами доповідачів. Через виснажливі воєнні дії на території України, конференція відбулася у режимі онлайн.

    Учасники та організатори онлайн конференції високо оцінили змістовність доповідей, актуальність розглянутих питань INUDECO 2023.

 

Корпорація «Укратомприлад» завершила основні контрактні зобов’язаня перед компанією TetraTech ES, Inc.

    Друга половина квітня 2023 року ознаменувалася для Корпорації «Укратомприлад» завершенням основних контрактних зобов’язань перед компанією TetraTech ES, Inc. 

    В період часу з 17 квітня 2023р. по 27 квітня 2023р. були доставлені від підприємств-виробників та офіційно передані Реципієнтам (Кінцевим користувачам) ще 12 мобільних котелень у наступних обласних центрах:

–          (м. Львів) → 1 мобільна котельня потужністю 300 кВт

 

 мобільна котельня потужністю 300 кВт

 

–          (м. Луцьк) → ще 3 мобільні котельні додатково до 2-х раніше поставлених:

1шт. × 200 кВт і  2шт. × 300 кВт

 

–          Обласне комунальне підприємство “Миколаївоблтеплоенерго” (м. Миколаїв) →

3 мобільні котельні: 1шт. × 350 кВт і  2шт. × 500 кВт.

 

–          Комунальне підприємство «Теплопостачання міста Одеси» (м. Одеса)  →

3 мобільні котельні: 1шт. × 200 кВт і  2шт. × 500 кВт.

 

–          Місто Суми: 1 шт. × 400 кВт  і 1 шт.

 

Обласний спеціалізований будинок дитини - 400 кВт

Обласний спеціалізований будинок дитини – 400 кВт

 

Обласний клінічний медичний центр соціально небезпечних захворювань - 200 кВт

Обласний клінічний медичний центр соціально небезпечних захворювань – 200 кВт

 

–          Запорізька міська рада (м. Запоріжжя)  → ще 2 котельні по 1300 кВт до раніше поставлених.

Загальна кількість виготовлених в рамках контракту і доставлених в 9 обласних центрів України мобільних котелень становить 31 шт., з них 12 – в місто Запоріжжя.

 

Show Buttons
Hide Buttons