Home ⁄ Новини ⁄ Представники “Укратомприлад” взяли участь у відкритті Міжнародної конференції з малих модульних реакторів (ММР)

Представники “Укратомприлад” взяли участь у відкритті Міжнародної конференції з малих модульних реакторів (ММР)

    21 жовтня представники корпорації “Укратомприлад” долучилися до відкриття “International Conference on Small Modular Reactors and their Applications”, що проходить у Відні, Австрія, з 21 по 25 жовтня 2024 року. На першій панелі конференції провідні експерти та зацікавлені сторони обговорили майбутнє малих модульних реакторів (ММР), їхні можливості та виклики, пов’язані з розгортанням цих інноваційних технологій.

    Під час дискусій було піднято низку важливих тем, включаючи технологічну готовність ММР, регуляторні вимоги, ринкові перспективи та ланцюжки поставок. Учасники обговорили, як ММР можуть сприяти енергетичному переходу, особливо в країнах, що розвиваються, та галузях з високим рівнем викидів вуглецю, які важко декарбонізувати.

    Панель сприяла активному діалогу між учасниками конференції, об’єднуючи зусилля для прискорення впровадження малих модульних реакторів, які можуть стати ключовим елементом у вирішенні глобальних енергетичних викликів, забезпечуючи високі стандарти безпеки.

    Команда корпорації «Укратомприлад» з готовністю ділитиметься своїм досвідом участі у проєктах та інформуватиме свою аудиторію про всі події!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons