Home ⁄ 2020 ⁄ February ⁄ 24

Участь корпорація “Укратомприлад” в Міжнародній виставці-саміті ядерної енергетики NPPES 2020

Будучи постійним членом Асоціації “Український Ядерний Форум” (створеної в 2008 р. з метою координації діяльності для вирішення спільних економічних та соціальних завдань у державній політиці з розвитку ядерної галузі), корпорація “Укратомприлад” була запрошена до участі в Міжнародній виставці-саміті ядерної енергетики NPPES 2020, яка відбудеться в Туреччині, м Стамбул, 4-5 березня 2020 р.

Як нам стало відомо з відкритих джерел, виставка-саміт ядерної енергетики NPPES 2020 зареєструвала велику кількість зарубіжних учасників і відвідувачів і надає унікальні можливості для компаній, які шукають нові ринки збуту.

Туреччина є точкою зустрічі європейських та азіатських компаній на шляху розширення їх бізнесу.

Учасникам виставки надається безпрецедентна можливість розвинути свій бізнес, зміцнити існуючі та встановити нові вигідні ділові зв’язки.

Традиційні зустрічі фахівців у сфері ядерної енергетики на виставці дозволять їм прокласти надійну основу для подальшого розвитку бізнесу. Тож, користуючись нагодою, та, маючи досить розгалужену мережу партнерських відносин з провідними світовими виробниками обладнання для систем екологічного, радіоекологічного та радіаційного контролю і моніторингу, корпорація “Укратомприлад” виявляє значний інтерес до даного заходу та запрошує всіх зацікавлених сторін долучитися до зазначеного заходу.

З деталями Ви можете ознайомитись на офіційному сайті заходу:

https://www.nuclearpowerplantsexpo.com/
NPPES – це найкращий спосіб бути в курсі останніх подій в  атомній промисловості Туреччини.
Захід проводиться за сприяння Міністерства енергетики та природних ресурсів Туреччини і Агентства з атомної енергії Туреччини.

Show Buttons
Hide Buttons