Home ⁄ 2020 ⁄ February

Участь корпорація “Укратомприлад” в Міжнародній виставці-саміті ядерної енергетики NPPES 2020

Будучи постійним членом Асоціації “Український Ядерний Форум” (створеної в 2008 р. з метою координації діяльності для вирішення спільних економічних та соціальних завдань у державній політиці з розвитку ядерної галузі), корпорація “Укратомприлад” була запрошена до участі в Міжнародній виставці-саміті ядерної енергетики NPPES 2020, яка відбудеться в Туреччині, м Стамбул, 4-5 березня 2020 р.

Як нам стало відомо з відкритих джерел, виставка-саміт ядерної енергетики NPPES 2020 зареєструвала велику кількість зарубіжних учасників і відвідувачів і надає унікальні можливості для компаній, які шукають нові ринки збуту.

Туреччина є точкою зустрічі європейських та азіатських компаній на шляху розширення їх бізнесу.

Учасникам виставки надається безпрецедентна можливість розвинути свій бізнес, зміцнити існуючі та встановити нові вигідні ділові зв’язки.

Традиційні зустрічі фахівців у сфері ядерної енергетики на виставці дозволять їм прокласти надійну основу для подальшого розвитку бізнесу. Тож, користуючись нагодою, та, маючи досить розгалужену мережу партнерських відносин з провідними світовими виробниками обладнання для систем екологічного, радіоекологічного та радіаційного контролю і моніторингу, корпорація “Укратомприлад” виявляє значний інтерес до даного заходу та запрошує всіх зацікавлених сторін долучитися до зазначеного заходу.

З деталями Ви можете ознайомитись на офіційному сайті заходу:

https://www.nuclearpowerplantsexpo.com/
NPPES – це найкращий спосіб бути в курсі останніх подій в  атомній промисловості Туреччини.
Захід проводиться за сприяння Міністерства енергетики та природних ресурсів Туреччини і Агентства з атомної енергії Туреччини.

Встановлення тарифів на теплову енергію, що виробляються Корпорацією «Укратомприлад»

Керуючись частиною 12 статті 20 Закону України «Про теплопостачання», встановлюються наступні тарифи на теплову енергію, яка виробляється на установці з використанням альтернативних джерел енергії, що розташована за адресою Чернігівська обл., Козелецький район, м.Остер, вул. Б. Хмельницького, 66-Б:       .

  • Установи та організації, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету: тариф на теплову енергію, у розмірі: 2 157,07 грн/Гкал (з ПДВ)
  • Населення: тариф на теплову енергію, у розмірі: 1 806,52 грн/Гкал (з ПДВ) Для усіх категорій споживачів зазначені тарифи вступають у дію з 01 січня 2020 року. Тарифи є дійсними до встановлення (затвердження) інших у порядку, передбаченому чинним законодавством України.

УАП. Наказ 001-Д

УАП. Тарифи 2020

Show Buttons
Hide Buttons