Home ⁄ Проекты ⁄ Атомна енергетика ⁄ Участь Корпорації у роботі робочої групи “Взаємодія зі ЗМІ та громадськістю».

Участь Корпорації у роботі робочої групи “Взаємодія зі ЗМІ та громадськістю».

2 лютого 2021 року, представники Корпорації «Українські атомні прилади та системи» (“Укратомприлад”), Вощинар Юрій Георгійович та Юр’єва Алла Володимирівна, взяли участь у роботі робочої групи “Взаємодія зі ЗМІ та громадськістю».
Організатором та керівником робочої групи виступила Асоціація «Український ядерний форум».
З оглядом на ситуацію, яка склалася в ядерній сфері та енергетичній галузі, Асоціація «Український ядерний форум» запропонувала активізувати діяльність цієї групи.
 
Під час засідання робочої групи обговорено наступні питання: інформаційна взаємодія між учасниками форуму, інформаційна взаємодія зі ЗМІ та громадськістю та їх підприємствами, визначення проблем, що потребують вирішення; загальне обговорення ролі Асоціації «Український ядерний форум» в процесі створення позитивного ставлення до ядерної енергетики, а також обговорено план дій на 2021 рік.
 
Нагадаємо, що метою Асоціації “Український ядерний форум” є координація діяльності для вирішення спільних економічних та соціальних завдань, вплив на формування державної політики розвитку ядерної галузі, сприяння досягненню вищого рівня довіри з боку українського суспільства до використання ядерної енергії в галузях економіки.
 
Завданнями Асоціації є також формування єдиної позиції з актуальних питань та представлення інтересів галузі, встановлення діалогу між підприємствами ядерної галузі України та інституціями Європейського Союзу, підприємствами ядерної промисловості європейських країн та їх об’єднань.
 
На сьогодні до складу Асоціації входять 19 підприємств, серед яких, корпорація “Укратомприлад”.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Show Buttons
Hide Buttons