Home ⁄ Новини ⁄ Корпорація «Укратомприлад» продовжує реалізацію міжнародного екологічного проекту на Тернопільщині

Корпорація «Укратомприлад» продовжує реалізацію міжнародного екологічного проекту на Тернопільщині

Корпорація «Укратомприлад» продовжує реалізацію в місті Тернопіль екологічного проекту з переоснащення місцевої котельні. Фінансову  підтримку проекту забезпечують започаткований країнами ЄС інвестиційний фонд «Північна екологічна фінансова корпорація» («Nordic Environment Finance Corporation» – NEFCO) і урядове Шведське агентство з питань міжнародної співпраці та розвитку (Swedish International Development Cooperation Agency – SIDA); замовником виступило комунальне підприємство теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго».

Спеціалістами корпорації розроблений робочий проект реконструкції в м. Тернопіль котельні по вул. Купчинського 14а з переведенням її на біопаливо, який отримав позитивний експертний висновок наукової виробничої фірми «Інпроект».

На теперішній час всі роботи виконуються Корпорацією згідно з графіком. Окремо слід зазначити, що оскільки проектом передбачені передові рішення спалювання біопалива, які суттєво зменшать витрати природнього газу, в існуючих економічних умовах він має першочергове значення для місцевої громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Show Buttons
Hide Buttons