Home ⁄ 2024 ⁄ February

Постачання модульної котельні тепловою потужністю 1,64 МВт в місто Херсон

На початку 2024 року Консорціум «Тепло-Експрес» у складі Корпорації «Укратомприлад» (Лідер) та ТОВ «Навітас» було визнано переможцем тендеру на постачання модульної котельні тепловою потужністю 1,64 МВт в місто Херсон. Тендер проводила компанія Tetra Tech, яка діє від імені USAID.

Нова котельня КУМ.Б-В1.64 призначена для відновлення пошкодженої обстрілами та затопленої дніпровськими водами котельні, яка розташована на вулиці Воронцовська, 2. 

 

КУМ.Б-В1.64 загальний вигляд 19.01.2024

 

Модульна котельня КУМ.Б-В1.64 складається з двох котлових модулів, в основі яких є сталеві триходові водогрійні котли NAVI 820 з газовими пальниками BALTUR (Італія) та відповідною обв’язкою, та двох технологічних модулів, в яких розміщене допоміжне обладнання (насоси, теплообмінники, баки, системи водопідготовки та димовидалення, а також необхідна арматура). Крім цього, в складі нової котельні передбачено системи повної автоматизації (котельня буде працювати в автоматичному режимі без присутності персоналу), відповідної системи пожежної безпеки, тощо. 

До того ж, автономність нової котельні буде підтримувати власний дизель-генератор з системою автоматичного запуску. 

Слід відмітити, що, згідно з умовами тендеру та підписаного з організатором контракту, всі роботи будуть виконані за 60 календарних днів!

24 січня 2024 року генеральний директор Корпорації «Укратомприлад», Валерій Петренко, разом з керівниками профільних департаментів (Дмитром Шанюком та Володимиром Чернокрилюком) відвідали місто Херсон. Під час цього відрядження вони познайомилися з керівництвом МКП «Херсонтеплоенерго», побували безпосередньо на існуючій котельні, де буде встановлено нове обладнання та налагодили діловий зв’язок з керівником місцевої компанії, яку буде залучено для виконання робіт в самому Херсоні. 

Після опрацювання та обговорення всіх аспектів реалізації даного проєкту, Консорціум «Тепло-Експрес» приступив до виконання проєктних робіт та виготовлення модулів нової котельні. 

Show Buttons
Hide Buttons