Home ⁄ 2023 ⁄ August

Відгук про успішне завершення проєкту з компанією TetraTech ES, Inc.

    Корпорація «Укратомприлад», виступаючи Лідером Консорціуму «Тепло-Експрес», до складу якого входять провідні українські компанії ТОВ «Монастирищенський котельний завод «Енергетик», ТОВ «АТОНМАШ», ТОВ «НАВІТАС», ТОВ «АРГУС-СЕРВІС», ТОВ «ПРОСПЕЦІНЖИНІРИНГ», успішно завершила Контракт щодо підвищення енергетичної безпеки України. Даний проєкт виконувався за посередництвом міжнародного постачальника консалтингових інженерних послуг Tetra Tech, Inc., за підтримки USAID.

    Контракт передбачав виробництво та поставку блочно-модульних твердопаливних  котельних у кількості 31 шт., до міст України: Запоріжжя, Кропивницький, Миколаїв, Одеса, Львів, Чернігів, Суми, Луцьк  та Полтава.

 

Відгук про успішне завершення проєкту з компанією TetraTech ES, Inc

 

    У заплановані календарним планом стислі терміни, виробниками повністю виконані головні вимоги Технічної специфікації до Проєкту, роботи успішно прийняті Кінцевим Користувачем. В Умовах сьогоденного воєнного часу та дефіциту електроенергії виконання контракту є дуже актуальним для забезпечення теплопостачання населення України, надасть доступ до надійних, стійких, економічно-ефективних і сучасних джерел енергії, як в нормальних умовах, так і в умовах особливого або надзвичайного стану.

Show Buttons
Hide Buttons