Home ⁄ Новини ⁄ Встановлення тарифів на теплову енергію (виробництво та постачання теплової енергії), що виробляється Корпорацією «Укратомприлад»

Встановлення тарифів на теплову енергію (виробництво та постачання теплової енергії), що виробляється Корпорацією «Укратомприлад»

    За результатами розгляду заяви Корпорації «Укратомприлад» від 28 грудня 2023 р., Виконавчим комітетом Остерської Міської Ради Чернігівського району Чернігівської області на підставі чинного законодавства, що стосується тарифів на теплову енергію (виробництво та постачання теплової енергії), вирішено встановити Корпорації «Укратомприлад» наступні тарифи на теплову енергію, що виробляється на установці з використанням альтернативних джерел енергії за адресою: вул. Б. Хмельницького, 66-Б, м. Остер Чернігівського району Чернігівської області:

  • на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевого бюджетів у розмірі 4 040,84 грн/Гкал (з ПДВ);
  • на теплову енергію для потреб населення у розмірі 2 266,70 грн/Гкал (з ПДВ).

 

 

    Законодавчо обґрунтований розмір тарифів сприяє справедливої оцінці зусиль та витрат Корпорації «Укратомприлад» у забезпеченні громади м. Остер життєво важливою складовою комфортного проживання – теплом в їх домівках.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons