Home ⁄ Новини ⁄ Участь Корпорації «Укратомприлад» в конференції «Укртеплокомуненерго»

Участь Корпорації «Укратомприлад» в конференції «Укртеплокомуненерго»

    Наприкінці квітня 2023 року Міжгалузева асоціація «Укртеплокомуненерго» провела науково-практичну конференцію на тему «Підсумки проходження опалювального сезону 2022-2023 рр. в умовах дії воєнного стану» в файному місті Тернополі.

    До участі було запрошено представників підприємств теплокомуненерго зі всієї України, профільного міністерства та бізнесу, який безпосередньо працює з цією тематикою (постачальники котлів, пальників, елементів комунікацій та автоматизації).

    Серед останніх приймала участь і Корпорація «Укратомприлад» з пропозицією будівництва додаткових джерел тепла на альтернативному паливі. Корпорацією були презентовані три типи таких джерел. Перші – це блочно-модульні, контейнерного типу, повністю укомплектовані усім необхідним для автономної роботи котельні на твердому паливі (дровах) з ручним завантаженням. Вони повністю виготовляються та комплектуються в заводських умовах та постачаються замовнику в практично в готовому до експлуатації вигляді на автомобільному низько-рамному транспорті.

 

блочно-модульні, контейнерного типу котельні

 

    Другою пропозицією корпорації було постачання виробів власної розробки МАГТ. Модульні альтернативні генератори тепла (МАГТ) відрізняються від попередніх тим, що поставляються споживачу з елементів, виготовлених на заводі, в розібраному стані, вага кожного з яких (окрім теплогенератора) не перевищує 120 кг, задля можливості виконання її монтажу БЕЗ залучення додаткових під ’ємних механізмів. Сам теплогенератор являє собою запатентований котломодуль, в якому компактно розташовані усі необхідні елементи котельні – котел, насоси, гідравлічна група, автентична система аварійного гасіння палива в топці котла та бак запасу теплоносія. До речі, в якості теплоносія в цьому варіанті використовується незамерзаюча рідина, тому МАГТ може легко розташовуватися на зовні та чекати своєї черги для експлуатації при будь-яких (в нашому регіоні) від’ємних температурах. Даний тип джерел тепла також працює на дровах з ручним завантаженням.

 

МАГТ

 

    Третьою нашою пропозицією було постачання блочних автоматизованих котельних на трісці тепловою потужністю від 1-го до 5-ти мегаватт в повному комплекті, який включає котельні модулі, гідравлічну обв’язку, системи димовидалення з очисткою димових газів та системи складання та подачі палива.

 

блочні автоматизовані котельні на трісці

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons