Home ⁄ Новини ⁄ Корпорація «Українські атомні прилади та системи» («Укратомприлад») уклала Договір про партнерство та співробітництво з Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Корпорація «Українські атомні прилади та системи» («Укратомприлад») уклала Договір про партнерство та співробітництво з Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

В жовтні 2020 року Корпорація «Українські атомні прилади та системи» уклала Меморандум про партнерство та співробітництво з Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Відзначається, що основною метою співпраці партнерів стане інформаційний обмін, організація освітніх заходів, участь в науково-дослідницьких роботах, а також участь Сторін в інших програмах та проектах, розроблених з урахування спільних інтересів.

Розвиток взаємовигідної та довгострокової співпраці для виконання сторонами своїх Договірних завдань на основі спільних сфер діяльності, серед яких надання інформаційних, аналітичних, дослідницьких, консультативних та експертних послуг, забезпечення та підтримка участі у публічних заходах, проведенні всіх видів практики, супровід під час стажувань.

Сторони, домовилися  співпрацювати на умовах рівноправного партнерства, створюючи сприятливі умови для співпраці.

Підписання Договору між Корпорацією «Укратомприлад» та  Національним  технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» є важливим кроком для реалізації потенціалу сторін, спрямованим на розвиток професійно-ділового інформаційного співробітництва. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons