Home ⁄ 2018 ⁄ Вересень ⁄ 13

4-6 вересня відбулася VI Міжнародна науково-практична конференція “Безпека та ефективність атомної енергетики”

Представники Корпорації “Укратомприлад” прийняли участь у VI Міжнародній науково-практичній конференції “Безпека та ефективність атомної енергетики” яка традиційно пройшла в Одеському політехнічному інституті і була присвячена реалізації стратегії розвитку атомно-енергетичного комплексу України в розрізі світових тенденції. Організаторами заходу стали ДП “НАЕК Енергоатом” та Одеський політехнічний інститут.
Основні питання, винесені на обговорення в ході конференції: стратегічні напрямки розвитку атомно-енергетичного комплексу України, перспективні шляхи вдосконалення ядерних технологій, сучасні методи діагностики та технічного обслуговування обладнання ЯЕУ,  підвищення ядерної та радіаційної безпеки, підготовка та підвищення кваліфікації фахівців підприємств ядерної енергетики України.

У роботі конференції взяли участь понад 160 учасників з 18-ти організацій, наукових закладів та установ в сфері використання ядерної енергії; серед них  представники Франції, Німеччини, Чеської республіки, Швеції, Норвегії, Туреччини та Всесвітньої асоціації операторів АЕС.

 

Конференція була приурочена  до 100-річчя заснування Одеського політехнічного університету. Вітаємо колектив та бажаємо успіхів у підготовці висококваліфікованих спеціалістів для атомної енергетики України!

 

Дякуємо організаторам за інформативну конференцію та високий рівень проведення заходу!

Show Buttons
Hide Buttons