Home ⁄ Новини ⁄ Корпорація «Укратомприлад» отримала черговий сертифікат якості ISO 9001:2015, виданий TÜV Thüringen e.V.

Корпорація «Укратомприлад» отримала черговий сертифікат якості ISO 9001:2015, виданий TÜV Thüringen e.V.

Корпорація «Укратомприлад» вкотре успішно пройшла процедуру аудиту ТІС, органу з сертифікації систем та персоналу TÜV Thüringen e.V., і підтвердила високий стандарт системи якості, запроваджений з 2003 року. За результатами аудиту корпорація отримала черговий сертифікат відповідності системи менеджменту якості вимогам стандарту ISO 9001:2015 – єдиний документ на відповідність нормам безпеки, який дає впевненість у безпеці продукції та послуг, яку отримує споживач та підтверджує прозорість виробничих процесів, побудованих на використанні максимально ефективних ресурсів із мінімальним впливом на навколишнє середовище. Це візитна карта діяльності корпорації.

Слід зазначити, що впровадження системи управління якістю – стратегічне рішення корпорації «Укратомприлад», один із чинників, який допомагає не тільки продовжувати активну діяльність, але й стати одним із найсильніших у своїй галузі не тільки в Україні, а й поза її межами.

Корпорація «Укратомприлад» завжди прагнула підтримувати репутацію постачальника конкурентоспроможної і якісної продукції в контексті внутрішнього і зовнішнього ринків. І поки їй це вдається. Сертифікати ISO можуть отримати компанії різних профілів і галузей, але тільки, якщо вони зможуть продемонструвати експертам відповідальність і тотальний контроль за якістю випущених товарів і послуг. Сертифікат, звісно, не встановлює стандарти якості окремих конкретних товарів чи послуг, але він визначає ефективність організації виробництва і управління, від яких, власне, і залежить якість.

Отримання сертифікату якості ISO 9001:2015 допомагає корпорації «Укратомприлад» вирішити цілу низку завдань в рамках перспективної діяльності, а саме:

  • Підвищити якість продукції та послуг і отримати позитивну оцінку та прихильність клієнтів;
  • Підвищити конкурентоздатність як на ринку України, так і за її межами;
  • Налагодити взаємовідносини з іноземними партнерами у виконанні міжнародних проектів;
  • Отримати переваги щодо участі у міжнародних тендерах;
  • Підвищити прозорість управління діяльністю корпорації;
  • Впровадити механізм постійного вдосконалення системи управління і підвищення ефективності роботи фахівців на всіх рівнях.

Сфера дії сертифікату якості ISO 9001:2015 розповсюджується на такі види діяльності, як проектування та розробка, організація виробництва, впровадження, поставка та сервіс:

  • приладів та пристроїв для радіаційного, екoлогічного контролю та моніторингу,
  • автоматизованих інформаційно-діагностичних та керуючих систем радіаційного та екологічного контролю,
  • автоматизованих систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та сповіщення,
  • пристроїв для безпечного кондиціонування, тимчасового зберігання та транспортування радіоактивних відходів.

Якість продукції та процесів системи менеджменту якості вище керівництво корпорації «Укратомприлад» розглядає як головну умову отримання прибутку, стабільності економічного положення і розвитку суспільства в інтересах споживачів, партнерів, персоналу, акціонерів та всіх зацікавлених сторін у виробництві конкурентоспроможних продуктів і послуг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Show Buttons
Hide Buttons