Home ⁄ Новини ⁄ Корпорація “Укратомприлад” виконує міжнародний проект по “Створенню установки для звільнення матеріалів від регулюючого контролю на ЧАЕС”

Корпорація “Укратомприлад” виконує міжнародний проект по “Створенню установки для звільнення матеріалів від регулюючого контролю на ЧАЕС”

Корпорація «Укратомприлад» у складі консорціуму з чеською компанією VF a.s. 18 грудня 2015 року підписали контракт з Європейським союзом (Фінансуючий орган) та ДСП «ЧАЕС» (Замовник) щодо реалізації проекту “Створення установки для звільнення матеріалів від регулюючого контролю на ЧАЕС”.

Мета даного проекту полягає в наданні ЧАЕС можливість виконати вимоги Законодавства України, а також Директиви Ради 2013/59 / ЄВРОАТОМ за допомогою обладнання та установки для звільнення матеріалів від регулюючого контролю твердих радіоактивних відходів на місці Чорнобильської АЕС, відповідно до норм і стандартів України НРІУ-97, НРБУ-97 / Д-2000, ОСПУ-2005.

У період з 12 – 16.12.2016 року в Чеській республіці було проведено робочу нараду в рамках реалізації проекту “Створення установки для звільнення матеріалів від регулятивного контролю на ЧАЕС”.

Основним завданням робочої наради було розгляд та обговорення технічних рішень, прийнятих у проектній документації, а також технічних специфікацій на виготовлення і поставку обладнання.

Протягом чотирьох днів проведення наради учасниками робочої наради було досить повно обговорено багато питань що стосуються виготовлення основного технологічного обладнання:  стаціонарної установки гамма – спектрометричного контролю та іншого обладнання і приладів, вимірювальних контейнерів. Також були розглянуті поточні питання пов’язані з розглядом першої редакції BASIC DESIGN і технічних специфікацій на поставку обладнання в рамках цього проекту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Show Buttons
Hide Buttons