Home ⁄ Новини ⁄ Реконструкція та модернізація котельні на вул. Медичній, 17а, м. Івано-Франківськ

Реконструкція та модернізація котельні на вул. Медичній, 17а, м. Івано-Франківськ

14 квітня 2015 року в Івано-Франківську відбувся міжнародний тендер в рамках співпраці Державного міського підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго» з Європейським Банком Реконструкції і Розвитку (ЄБРР) щодо проекту №39004 «Реконструкція та модернізація системи централізованого теплопостачання м. Івано-Франківська», в якому прийняли участь 4 учасника. За результатами тендеру переможцем торгів став Консорціум «Крігер-УАП» у складі Корпорації «Укратомприлад» і ТОВ «Котлозавод «Крігер».

За результатом проведеного тендера, 02 вересня 2015р. був укладений Контракт з Державним міським підприємством «Івано-Франківськтеплокомуненерго» на поставку і монтаж котельного обладнання, проведення пуско-наладки і передачу в експлуатацію Об’єкт, а саме: «Реконструкція та модернізація котельні на вул. Медичній, 17А в м. Івано-Франківськ».

В рамках підписаного контракту Підрядник (Консорціум «Крігер-УАП») повинен виконати наступний обсяг робіт:

  • ввести в експлуатацію два газові водогрійні котли Riello потужністю по 850 кВт кожний (Італія),
  • ввести в експлуатацію твердопаливний водогрійний котел ТОВ «Котлозавод «Крігер» (м. Житомир),
  • ввести в експлуатацію загально котельне допоміжне обладнання та системи,
  • встановити додаткову димову трубу Н=21м для газових котлів Riello,
  • виконати обсяг будівельно-монтажних робіт, пов’язаних з необхідністю спорудження прибудови для оперативного запасу палива (деревної тріски) і автоматичної системи паливоподачі «Живе дно»,
  • провести навчання експлуатуючого персоналу Замовника.

Станом на 31.01.17р. реалізація проекту знаходиться на завершальній стадії. Введені в експлуатацію обидва газові котли з допоміжним обладнанням та завершується останній етап робіт зазначених в Календарному графіку Контракту, а саме: пуско-налагодження, навчання персоналу та введення в експлуатацію котла на біопаливі разом з допоміжним обладнанням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Show Buttons
Hide Buttons