Home ⁄ Новини ⁄ Реконструкція котельного обладнання в Херсоні: «Укратомприлад» виконав два ключові проєкти для «Херсонтеплоенерго»

Реконструкція котельного обладнання в Херсоні: «Укратомприлад» виконав два ключові проєкти для «Херсонтеплоенерго»

    На сьогоднішній день Корпорація «Укратомприлад» виконала 2 проєкти в м. Херсон, кінцевим замовником яких є Міське комунальне підприємство «Херсонтеплоенерго».

    Першим проєктом (ORDER №154-UCEM-1810-143, Замовлення №154-UCEM-1810-143, EMP072, Task 001.004) була передбачена реконструкція котельні за на адресу вул. Воронцовська, 2 з заміною основного котельного обладнання, а саме: водогрійних жаротрубних котлів та супутнього обладнання, яке вийшло з ладу у зв’язку з затопленням котельні після підриву Каховської ГЕС. Для швидкої реконструкції  котельні нами були виготовлені 4 котельних блоки-модулі, які включили в себе два сучасні триходові жаротрубні котли NAVI III (по 620 кВт кожен) з газовими пальниками Baltur (Італія), насосне обладнання з частотним регулюванням, роздільні теплообмінники, систему хімічної водопідготовки, бак запасу очищеної води, системи автоматизації та безпеки тощо. Завдяки максимально можливій підготовці модулів на площадці заводу-виробника, доставка та монтаж нового обладнання були здійснені в досить короткі терміни. Виконанням цього проєкту (тепловою потужністю 1,64 МВт) буде суттєво покращено теплопостачання жителів частини Корабельного району міста Херсон.

    Другим проєктом (ORDER №154-UCEM-1810-168, Замовлення №154-UCEM-1810-168, EMP078 task code: 001.004) передбачається встановлення трьох нових водогрійних водотрубних котлів типу КВ – 11,63 Energetik з сучасними газовими пальниками, які оснащені частотним регулюванням. На даний момент здійснена поставка двох комплектів цього обладнання, та очікується постачання третього. Монтаж даного обладнання передбачається в районі Острів. Через складну безпекову ситуацію та постійні обстріли, обладнання наразі зберігається в проміжному складі у відносно безпечному місці Херсону.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons