Home ⁄ 2016 ⁄ Листопад

Корпорація «Укратомприлад» виконує проект зі «Створення котельні для тепличного господарства в с. Оране Іванківського району Київської області»

13 вересня поточного року корпорація «Укратомприлад» уклала договір з Українським Науково-Технологічним Центром (УНТЦ) на поставку обладнання і виконання робіт з устаткування котельні для тепличного господарства в с. Оране Іванківського району Київської області. На сьогоднішній день корпорація «Укратомприлад» має достатньо великий та успішний досвід у співпраці з УНТЦ.

Створення тепличного господарства на Іванківщині, яка в останні десятиліття потрапила у категорію депресивних територій, являє собою проект соціального значення. Котельня є складовою частиною цього проекту, так як забезпечуватиме обігрів теплиці протягом усього року.Частина врожаю з теплиці на безоплатній основі буде поставлятися до дитячих садочків та навчальних закладів Іванківського району.

За ефективну роботу котельні відповідатимуть два високотехнологічних котла на твердому паливі українського виробництва сумарною потужністю – 2,5МВт (див. малюнок). Основним видом палива котельні є деревна пелета.

Важливою складовою проекту є створення нових робочих місць у вказаному регіоні.

Даний проект є інвестиційним та фінансується за рахунок Європейського союзу, як міжнародна технічна допомога Іванківському району, прилеглому до Зони відчуження Чорнобильської АЕС. Участь корпорації «Укратомприлад» у проекті створення тепличного господарства можна буде віднести до скарбнички міжнародних проектів, виконаних корпорацією «Укратомприлад», яких вже налічується близько двадцяти, успішно реалізованих та введених в експлуатацію.

Корпорація «Укратомприлад» і в подальшому приділятимє особливу увагу подібним соціальнозначущим проектам, вкладаючи свої знання та досвід  в успішну їх реалізацію.

Show Buttons
Hide Buttons