Home ⁄ Новини ⁄ 14 вересня 2018 року відбувся Міжнародний екологічний форум

14 вересня 2018 року відбувся Міжнародний екологічний форум

14 вересня 2018 року, працівники Корпорації «Укратомприлад» відвідали Міжнародний екологічний форум, організаторами якого виступили громадські організації “Живу в гармонії” та “Нова українська спільнота”.

Форум проводився з метою об’єднання представників держави, винахідників та науковців, промислових підприємств для обговорення питань охорони навколишнього середовища та раціонального використання природних ресурсів (будівництво очисних споруд повітря та води; ефективної переробки відходів; впровадження альтернативних джерел енергії; вирощування органічної продукції за доступною для населення ціною). За результатами дискусій визначалися орієнтири щодо економічно вигідних та інноваційних рішень у сталому розвитку по даній тематиці та, відповідно, залучення інвестицій для можливості реалізації прийнятих рішень.

 

Завдяки Діловій частині форуму представники Корпорації мали нагоду обговорити проблемні питання екології  з провідними експертами та ознайомитися з Програмами України, Канади, Японії, Німеччини. Особливо варто відмітити інформативні презентації інноваційних рішень та технологій потенційним клієнтам та інвесторам, що були представлені на Виставковій частині Форуму.

 

Форум надав можливість учасникам з перших уст дізнатися про нові розробки та рішення для збереження екології та продемонструвати свою продукцію та технології на території expo-зони і тим самим – налагодити відносини з представниками різних сфер бізнесу.

Проведення заходу було  приурочене до Міжнародного дня охорони озонового шару (International Day for the Preservation of the Ozone Layer).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Show Buttons
Hide Buttons