Home ⁄ Новини ⁄ Корпорація «Укратомприлад» уклала договір на встановлення блочно-модульної котельні та оновлення теплових мереж в санаторії «Хорол», «Миргородкурорт»

Корпорація «Укратомприлад» уклала договір на встановлення блочно-модульної котельні та оновлення теплових мереж в санаторії «Хорол», «Миргородкурорт»

    У липні поточного року між Корпорацією «Укратомприлад» та ПрАТ «Миргородкурорт» був підписаний Договір на проєктування, виготовлення, встановлення та введення в експлуатацію блочно-модульної котельні та оновлення теплових мереж в санаторії «Хорол» (який входить до об’єднання «Миргородкурорт»). Важливою деталлю даного проєкту є те, що блочно-модульна котельня буде побудована на сучасних італійських настінних газових котлах конденсаційного типу. Саме котли такого типу дозволяють максимально ефективно використовувати паливо (природній газ) та зробити котельню з мінімальними габаритами. Більше того, для оновлення теплових мереж будуть використовуватися попередньо-ізольовані труби AustroISOL PUR, які забезпечать мінімальні втрати тепла, при транспортуванні теплоносія від котельні до споживачів.

 

 

    Команда корпорації «Укратомприлад» з радістю ділитиметься своїм досвідом участі у проєктах та інформуватиме свою аудиторію про всі події!

 

Закликаємо вас слідкувати за нашими новинами!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons