Home ⁄ 2018 ⁄ Вересень ⁄ 19

14 вересня 2018 року відбувся Міжнародний екологічний форум

14 вересня 2018 року, працівники Корпорації «Укратомприлад» відвідали Міжнародний екологічний форум, організаторами якого виступили громадські організації “Живу в гармонії” та “Нова українська спільнота”.

Форум проводився з метою об’єднання представників держави, винахідників та науковців, промислових підприємств для обговорення питань охорони навколишнього середовища та раціонального використання природних ресурсів (будівництво очисних споруд повітря та води; ефективної переробки відходів; впровадження альтернативних джерел енергії; вирощування органічної продукції за доступною для населення ціною). За результатами дискусій визначалися орієнтири щодо економічно вигідних та інноваційних рішень у сталому розвитку по даній тематиці та, відповідно, залучення інвестицій для можливості реалізації прийнятих рішень.

 

Завдяки Діловій частині форуму представники Корпорації мали нагоду обговорити проблемні питання екології  з провідними експертами та ознайомитися з Програмами України, Канади, Японії, Німеччини. Особливо варто відмітити інформативні презентації інноваційних рішень та технологій потенційним клієнтам та інвесторам, що були представлені на Виставковій частині Форуму.

 

Форум надав можливість учасникам з перших уст дізнатися про нові розробки та рішення для збереження екології та продемонструвати свою продукцію та технології на території expo-зони і тим самим – налагодити відносини з представниками різних сфер бізнесу.

Проведення заходу було  приурочене до Міжнародного дня охорони озонового шару (International Day for the Preservation of the Ozone Layer).

Show Buttons
Hide Buttons