Home ⁄ 2018 ⁄ Січень

Корпорація «Укратомприлад» стала переможцем тендеру на «Технічне переоснащення котельні по вул. Купчинського 14А в м.Тернопіль»

Корпорація «Укратомприлад» стала переможцем тендеру на «Технічне переоснащення котельні по вул. Купчинського 14А в м.Тернопіль»28.11.2017р. між Комунальним підприємством теплових мереж “Тернопільміськ-теплокомуненерго” Тернопільської міської ради і Корпорацією «Укратомприлад» укладено Договір-Угоду про реалізацію міжнародного проекту: «Технічне переоснащення котельні по вул. Купчинського 14А в м.Тернопіль», що фінансується Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) та Шведським агентством міжнародного розвитку (Sida).

Договір-Угода передбачає переоснащення промислового водогрійного газового котла серії КВГ-7,56 в пелетний котел шляхом заміни трьох існуючих газових пальників на три нові пальника на пелетах.

Роботи з переоснащення котельні повиннні бути завершені до початку опалювального сезону 2018-2019 р.р. і передбачають від Корпорації «Укратомприлад» виконання проектних робіт, постачання необхідних систем і устаткування, монтаж на обєкті Замовника, пуско-налагодження, введення в експлуатацію і навчання експлуатуючого персоналу КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

В рамках підписаної Угоди, напередодні Свят, а саме 21.12.17 року в Тернополі відбулася стартова (установча) нарада.

Команда Підрядника (Корпорації «Укратомприлад») разом із присутніми на нараді представниками Субпідрядних організацій ближче познайомилися з керівним складом Замовника (КП “ТернопільміськТКЕ”).

Учасники наради відвідали майданчик котельні на вул. Купчинського 14А, мали можливість задати питання щодо досвіду один одного і уточнити права та відповідальність у проекті.

Проект переоснащення котельні в м.Тернопіль є пілотним, так як перетворення газових котлів КВГ в біопаливні без зміни конструкції самого котла ще не виконувалися і безумовно стане новим цікавим надбанням Корпорації “Укратомприлад”, який на тлі державної програми скорочення газоспоживання за рахунок поновлюваних джерел енергії матиме шанс на продовження.

Show Buttons
Hide Buttons