Home ⁄ 2017 ⁄ Травень ⁄ 19

Корпорація “Укратомприлад” реалізувала черговий міжнародний проект створення котельні

5 березня 2017 року Корпорація “Укратомприлад” завершила пусконалагодження змонтованих в с.Оране Київської області котлів та допоміжного обладнання. Водночас проведена процедура навчання персоналу Кінцевого користувача і вихідний контроль рівня знань Правил експлуатації і технічного обслуговування.

Корпорація “Укратомприлад” реалізувала черговий міжнародний проект створення котельні для тепличного господарства в с.Оране Іванківського району Київської області, що відбувся за фінансової підтримки Україні з боку Європейського Союзу. З цього часу котельня на альтернативному паливі (деревних пелетах) працюватиме протягом року, забезпечуючи опаленням тепличне господарство (Рис.1).

Ораное_19.05.jpg

Рис.1 Тепличне господарство в с. Оране Київської області

До комплекту поставки увійшли:

– 2 твердопаливних опалювальних водогрійних котла українського Виробника ПП “Ретра-3М” (м. Рівне), потужністю 1250 кВт кожен, укомплектовані пультами керування, самоочисними пальниками з водоохолодженням, необхідними запобіжними приладами, системою автоматичного пожежогасіння, вентиляторами подачі первинного і вторинного повітря, димоходами, запірно-регулюючими клапанами;

– живильний бункер об’ємом 8,0 куб.м, димососи, циклони та димова труба, циркуляційні насоси, арматура, контрольні та сигнальні системи, електрообладнання, та інше.

Термін гарантії на котли становить 60 місяців від дня їх запуску в експлуатацію.

Станом на 27.04.2017р. Технічним експертом об’єктів котлонагляду (м.Київ) проведено обстеження та перевірка технічного стану збудованої котельні. Позитивні висновки обстеження Технічним експертом внесені у паспорти котлів. Наразі триває процедура реєстрації котлів в органах Держнаглядохоронпраці з подальшим отриманням Дозволу на експлуатацію.

Корпорація “Укратомприлад” надає консультаційну та технічну підтримку Власнику обладнання під час реєстрації опалювальних котлів та отримання дозволу на їх експлуатацію.

Show Buttons
Hide Buttons