Home ⁄ 2016 ⁄ Жовтень

Корпорація «Укратомприлад» готується до підписання договору з Управління екології та природних ресурсів Кам’янської міської ради

У вересні 2016 року, корпорація «Укратомприлад» прийняла участь у процедурі закупівлі з проекту «Створення системи комплексного екологічного моніторингу (СКЕМ) міста Дніпродзержинськ, селищ Таромське, Сухачівка та території зони впливу хвостосховищ», яку проводило Управління екології та природних ресурсів  Кам’янської міської ради. Пропозиція корпорації була найбільш вигідна і 23 вересня, рішенням тендерного комітету, «Укратомприлад» було визнано переможцем конкурсних торгів.

Метою створення СКЕМ є створення умов для об’єктивної оцінки стану навколишнього природного середовища та своєчасне виявлення небезпечної екологічної ситуації на території м Дніпродзержинськ. Забезпечення керівництва міста необхідною оперативною та достовірною екологічною інформацією для підтримки і прийняття рішень в області охорони навколишнього середовища і раціонального використання матеріальних ресурсів підприємства.

В рамках даного проекту передбачається виконання робіт шляхом здійснення наступних етапів:

1 етап: 2016 рік – впровадження «під ключ» СКЕМ в об’ємі: автономні пости контролю (АПК) № 2,4 та центр управління автоматичним  моніторингом (ЦУМ) – монтаж, пуско-налагодження, метрологічна атестація, випробування, дослідна експлуатація СКЕМ, навчання персоналу Замовника;

2 етап: 2017 рік – впровадження «під ключ» СКЕМ в об’ємі: автономні пости контролю (АПК) № 5,8,10 – монтаж, пуско-налагодження, метрологічна атестація, випробування, дослідна експлуатація СКЕМ, навчання персоналу Замовника.

Найближчим часом, корпорація «Укратомприлад» планує підписати договір із Замовником торгів та приступити до виконання своїх зобов’язань.

Show Buttons
Hide Buttons